Ik ben mijn OpenStack Horizon wachtwoord kwijt

Het kan gebeuren dat je in de loop van tijd je wachtwoord voor de OpenStack Horizon webinterface vergeet. Je kunt in dat geval een nieuw wachtwoord instellen in het TransIP-controlepaneel via de volgende stappen:

Stap 1

Log in op het TransIP-controlepaneel via deze link en klik op de naam van je OpenStack-project.

cp openstack overview

Stap 2

Klik op het tabblad 'Users' > '...' en selecteer 'Wachtwoord wijzigen' en stel een nieuw wachtwoord in.

cp openstack users wachtwoord

Je kunt nu met het nieuwe wachtwoord inloggen in de Horizon-webinterface. Als inlognaam gebruik je de naam van je TransIP-account.